Home Kulturistika
Súťaže
Majstrovstvá SR v kulturistike Masters PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 2.4.2022 sa v Starej Ľubovni uskutočnili Majstrovstvá SR v kulturistike Masters, na ktorých sa zúčastnil aj náš dlhoročný pretekár v tomto športovom odvetví Jaroslav Ulík. 
Čítať celý článok...
 
Ulík 6. miesto na Majstrovstvách Európy a 2. miesto na Majstrovstvách Slovenska PDF Tlačiť E-mail
 
V Starej Ľubovni sa 12.5.2019 uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v kulturistike MASTER a Dorastu, kde náš pretekár Jaroslav Ulík z OŠK Tatran sa už po druhýkrát stal vicemajstrom Slovenska v kategórii MASTER. Týmto majstrovstvám však ešte predchádzala účasť na Majstrovstvách Európy v španielskej Santa Susanne, kde bol Ulík reprezentovať Slovensko a skončil na peknom 6. mieste, čo znamená pódiové umiestnenie.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v kulturistike - 2018 PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 7.4.2018 sa v Sabinove konali Majstrovstvá Slovenska v kulturistike masters a dorastu. Po celoročnej tvrdej príprave si náš pretekár z OŠK Tatran, Jaroslav Ulík vybojoval krásne strieborné umiestnenie a tak sa stal vicemajstrom Slovenska v kulturistike mužov nad 50 rokov.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska masters a dorastu - 2017 PDF Tlačiť E-mail

V sobotu 20.5.2017 sa v Liptovskom Hrádku konali MS v kulturistike masters a dorastu, ktorých sa zúčastnil aj náš pretekár z OŠK Tatran Jaroslav Ulík,/kategória masters/, ktorý sa v tvrdej konkurencii prebojoval až do finále a nakoniec skončil na peknom 5. mieste.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v kulturistike 2016 PDF Tlačiť E-mail
 
Apríl bol mesiac v ktorom sa konali Majstrovstvá Slovenska v kulturistike podľa jednotlivých kategórií. Náš kulturistický oddiel pri OŠK Tatran ako nováčik, ktorý sa stal členom SAKFST, vyslal na tieto majstrovstvá dvoch pretekárov.
Čítať celý článok...