Home Spoločné akcie
Spoločné akcie
Cyklotúra na Hiadeľské sedlo a položenie venca PDF Tlačiť E-mail
V nedeľu 2.9.2018 sa konala cyklotúra, ktorú zorganizoval cyklistický oddiel a to za účelom položenia venca pri pamätníku padlých hrdinov v Hiadeľskom sedle. Cyklistickej túry sa zúčastnilo celkovo 12 ľudí v rôznom vekovom zložení. Všetci zdolali celkové prevýšenie 500 m a tak po návrate do Korytnice sme si chvíľu posedeli v Penzióne Svätopluk, doplnili sme pitný režim a vrátili sa naspäť do Liptovskej Osady.
Čítať celý článok...
 
Prechod Nová Hoľa-Bielo-Liptovská Osada PDF Tlačiť E-mail
Už po piaty krát sa konalo toto podujatie, ktoré pravidelne organizujú športovci v spolupráci s Obecným úradom a Zväzom protifašistického odboja v Liptovskej Osade. Pred zahájením prechodu boli najprv položené vence pri pamätníku padlých bojovníkov v Liptovskej Osade a tak sa vyrazilo na prechod z Novej Hole po hrebeni na Malý Zvolen a odtiaľ do Bieleho a naspäť do Liptovskej Osady.
Čítať celý článok...
 
Výročná členská schôdza - 9. 3. 2018 PDF Tlačiť E-mail

V piatok večer sa zišli športovci OŠK Tatran, aby si zhodnotili činnosť klubu za rok 2017. VČS OŠK Tatran sa niesla v duchu hodnotenia jednotlivých oddielov, kde vedúci predniesli krátke správy o činnosti, potom sa predniesli jednotlivé správy, či už o čerpaní dotácií, plán akcií na rok 2018, či už spoločných akcií alebo samotných oddielov.

Čítať celý článok...
 
5. ročník reprezentačného plesu športovcov PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 20. januára 2018 sa konal už po piatykrát Reprezentačný ples športovcov, tento raz to bol tak trochu výnimočný ples, lebo sa konal ako prvý v novovybudovanej tanečnej sále a tak v krásnych nových priestoroch sa zišla necelá stovka športovcov, aby sa dobre zabavila.
Čítať celý článok...
 
Výstup na Novú hoľu - 29. august 2017 PDF Tlačiť E-mail
V utorok 29. augusta 2017 sa stretli športovci, aby ako každý rok absolvovali prechod Nová Hoľa-Zvolen-Bielo-Liptovská Osada. Pred tým ako sme sa vybrali na túru, v spolupráci z Obecným úradom a Zväzom protifašistického odboja v Liptovskej Osade sme si uctili 73. výročie SNP a to položením vencov k pamätníku padlých v Liptovská Osade.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec»

Stránka 1 z 5