Home Spoločné akcie Obecný športový deň 2015
Obecný športový deň 2015 PDF Tlačiť E-mail
Obecný športový klub Tatran Liptovská Osada zorganizoval 25. júla 2015 3. ročník športového dňa, ktorý sa ako obvykle začal turistickým pochodom na Žiar, ktorý trval 2 hodiny a zúčastnilo sa ho 45 turistov. Po návrate sa súťažilo v rôznych disciplínach, ktoré boli pripravené pre dospelých športovcov, ale aj malé deti. Počasie nám prialo až po dve posledné disciplíny a to beh a súťaž na bicykloch.

Tieto dve disciplíny sa pre búrku už neuskutočnili, ale to nikomu neubralo na dobrej nálade, lebo aj dážď bol pre nás po dňoch sucha veľmi vzácny. Medailami a sladkosťami boli starostom obce Ing. Róbertom Kuzmom a predsedom OŠK PhDr. Jaroslavom Ulíkom odmenené všetky deti , ktorých bolo na tohtoročnom športovom dni oveľa viac, a to aj na turistickom pochode, ktorý hrdinsky zvládli.

Ďakujeme Obci Liptovská Osada, Obecnému športovému klubu – predsedovi klubu a predsedom jednotlivých oddielov za organizáciu a vedenie tejto akcie, gulášmajstrom za výborný guláš a všetkým zúčastneným, domácim i hosťom, za ich aktivitu i chuť zapojiť sa do tejto peknej a prospešnej akcie.

Na budúci rok sa bude táto akcia organizovať koncom školského roka a už teraz sa na ňu všetci tešíme.